Regionálna štruktúra Slovenska v posledných troch desaťročiach - Rajčáková, Eva
Stanovenie typológie regiónov, vývoj regionálnych disparít a regionálnej štruktúry Slovenska na základe hodnotenia demografického profilu, profilov zamestnanosti a trhu práce, produkčnej výkonnosti a infraštruktúrnej vybavenosti ako aj komplexného ukazovateľa sociálno-ekonomickej úrovne.