Pomôže eurozóne ESM a USA zákon na kontrolu deficitu? - Kotlebová, Jana, 1969-
V EÚ v súčasnosti fungujúci dočasný mechanizmus nahradí trvalý mechanizmus riešenia dlhovej krízy. V USA prijal kongres Zákon na kontrolu deficitu a Plán ekonomického rastu a zníženia deficitu. Pomôžu tieto opatrenia EÚ a USA? Všeobecné charakteristiky makroprostredia USA a eurozóny.