Česko jako satelit eurozóny? - Beneš, Vít
Flexibilná, resp. viacrýchlostná integrácia v Európskej únii. Fiškálny pakt - samostatná medzivládna dohoda na vyriešenie dlhovej krízy. Možné scenáre ďalšieho vývoja inštitucionálnej a mocensko-politickej štruktúry eurozóny. Implikácie pre Českú republiku.