Aktivity Evropské unie v zrcadle porevolučního vývoje Tuniska a Egypta - Kostrounová, Jana
Návšteva Vvysokej komisárky pre ľudské práva pri OSN Navi Pillayovej v Tunisku po doznení sociálnych nepokojov v krajine v januári v minulom roku. Ľudské práva v centre pozornosti. Navýšenie pomoci Európskej únie Tunisku. Rozvojová pomoc Egyptu.