Hacia una comunicación profesional eficaz: desarrollo de la expresión e interacción orales en la clase de español de los negocios - Paľková, Jana
Španielsky jazyk pre špecifické ciele, menovite ekonomická španielčina. Odborná komunikácia v cudzom jazyku. Jazyková komunikatívna kompetencia. Ústny prejav a ústna interakcia.