[Základy manažmentu inovácií] - Thomasová, Elena
Recenzia na monografiu, ktorá sa zameriava na aktuálnu problematiku efektívneho riadenia inovačných procesov podniku. Jej cieľom je poskytnúť základné poznatky z teórie inovačných procesov, prístupy v riadení tvorby a realizácii inovácií a poukázať na nové formy a techniky manažmentu inovácií v znalostnej spoločnosti.