Boj o prácu začína u vás - Žuffa, Radovan
Problematika uplatenia sa vysokoškolských absolventov na slovenskom trhu práce. Nedostatok pracovných pozícií pre špecializované odbory a výskum. Trend pri výbere vysokoškolského štúdia - výber podľa budúceho uplatnenia. Najvyššie mzdy absolventov Slovenskej technickej univerzity. Absolventi ekonomických a odborných smerov so zameraním na IT ako najúspešnejší na trhu práce. Dôležitosť správneho výberu školy a vzdelávania sa nad rámec štúdia.