Dokumentárne akreditívy a pranie peňazí, financovanie terorizmu a podvody - Jančíková, Eva, 1960-
Definícia a funkcie prania špinavých peňazí. Zneužitie akreditívnych transakcií na pranie peňazí. Podvody s dokumentárnymi akreditívmi. Podvody s komoditami. Podvody s chartrovanými loďami.