Medzinárodné kozmické právo - Mráz, Stanislav
Problematika kozmického práva, ktorá v slovenskej právnej vede nie je spracovaná. Pojmový aparát, jeho pramene, režim využívania kozmického priestoru a nebeských telies, právny status kozmonautov a umelých kozmických objektov, zodpovednosť za činnosť a spôsobené škody a ďalšie otázky súvisiace s predmetnou problematikou.