Európska únia na ceste k fiškálnej stabilizácii - Lipková, Beata
Analýza opatrení k stabilizácii fiškálnej situácie v Európskej únii. Fiškálna situácia v EÚ a eurozóne. Vládny deficit, prebytok a vládny dlh pre EÚ 27. Vývoj kľúčových makroekonomických ukazovateľov. Posilnenie Paktu stability a rastu. Mechanizmy pre zabezpečenie stability eurozóny.