Aktuality v oblasti rozpočtovníctva, účtovníctva a výkazníctva v štátnej správe a samospráve postupy účtovania pre štátnu správu a samosprávu - novelizácia pre rok 2012 - Majorová, Miriam
Novelizácia postupov účtovania pre štátnu správu a samosprávu pre rok 2012. Opatrenie, ktorým sa realizuje novelizácia - opatrenie MF SR z 23. decembra 2011 č. MF/24141/2011-31 s účinnosťou od 1.1.2012. Konkrétne zmeny v niektorých paragrafoch.