Vplyv globálnej hospodárskej krízy na verejné financie v štátoch OECD - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vývoj verejných financií štátov OECD v rokoch 2000 – 2007. Porovnanie priemerného hospodárskeho rastu a rozpočtovej bilancie v rokoch 2000-2008 v štátoch OECD. Priemerná výška verejného dlhu na úrovni OECD v rokoch 2000-2010. Vývoj verejných financií štátov OECD v rokoch 2008 – 2010. Priemerná rozpočtová bilancia štátov OECD v rokoch 2009-2010. Priemerná výška verejného dlhu na úrovni OECD v rokoch 2000-2010. Prognóza vývoja verejných financií štátov OECD.