Spracovanie dokumentov vďaka inteligentným softvérom - Rafaj, Karol
Voľba moderných technológií, ktorá odbremení zamestnancov firmy od časovo náročných úkonov. Evidencia, vyhodnocovanie, skenovanie, úprava a archivácia dokladov. Aplikácie a pomocné operácie, ktoré zvyšujú používateľský komfort.