Dlhová kríza v Európe - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Maastrichtské kritériá pre krajiny, ktoré mali prijať euro. Problémy so splnením Maastrichtských kritérií z dôvodu hospodárskej krízy. Miera inflácie vo vybraných krajinách. Deficit štátneho rozpočtu za rok 2010. Veľkosť štátneho dlhu vzhľadom k HDP. Dlhodobé úrokové miery. Riešenie vzniknutých problémov.