Analýza vybraných aspektov medzinárodných vzťahov Moldavskej republiky - Raneta, Leonid, 1982-
Analýza zahraničnej politiky Moldavskej republiky a podmienok medzinárodného prostredia, v ktorom aktuálne je realizovaná zahraničná politika. Pozornosť je sústredená prevažne na dvoch najväčších partnerov Moldavskej republiky: Európskej únie a Ruskej federácie.