Izmenenija v strategii proizvodstva - Hajduk, M.
Zmeny vo výrobnej stratégii. Reprofilácia výroby. Nové výrobné stratégie: JIT, kvalita, decentralizované riadenie, pridaná hodnota, čas, orientácia na zákazníka, rôznorodosť výrobkov, informačné a komunikačné technológie. Prispôsobenie sa k zmenám na trhu.