Ekonomická analýza pestovania konopy siatej - Stričík, Michal, 1969-
Ekonomická analýza pestovateľského procesu s realizáciou dopestovanej fytomasy pre spaľovacie účely. Možné využitie konopy siatej na energetické využitie, prípadne kombinovanú výrobu.