Postavenie ekonomiky Belgicka v EÚ - Woltemar, Richard
Makroekonomický vývoj Belgicka. Menový, finančný vývoj, vývoj reálnej ekonomiky. Štruktúra hospodárstva. Zahraničný obchod. Ciele a zameranie hospodárskej politiky.