Cudzí jazyk ako súčasť koherentného celoživotného vzdelávania - Tóthová, Lucia, 1960-
Spoločný európsky referenčný rámec pre kľúčové kompetencie. Cudzojazyčná komunikácia ako jedna z kľúčových kompetencií. Paradigma didaktiky cudzích jazykov. Multiinteligencia a strategopédia. Alternatívne metódy a hemisferická diferenciácia.