Migration issue in EU's southern neighbourhood - Štubniak, Marek
Migrácia na južnej hranici EÚ. Mobilita za prácou v rámci EÚ. Súčasné trendy imigrácie. Ako funguje migrácia v Európskej únii a ako ju riešiť. Fakty a čísla.