Slovensko - smerom k znalostnej ekonomike - Fifeková, Elena
Úzke miesta znalostnej ekonomiky v Slovenskej republike. Podiel znalostne náročných služieb v štruktúre vybraných krajín Európy. Nedocenenie potreby podporovať rozvoj znalostnej ekonomiky. Výdavky na výskum a vývoj vo vybraných štátoch. Dosiahnutá úroveň pilierov znalostnej ekonomiky vo vybraných štátoch. Podpora znalostnej ekonomiky v súčasnom období. Strategický program Minerva 2.0.