Zelený marketing a jeho uplatnenie v podnikovej praxi na Slovensku - Majerník, Milan, 1952-
Pojem, podstata a ciele zeleného marketingu. Environmentálne orientovaný marketingový mix. Výskum využitia zeleného marketingu v podnikovej praxi na Slovensku.