Rudo Lukačka: "Veľké veci stroskotávajú na nezvládnutých malých detailoch" - Majorová, Jana
V mladosti informatik, v dospelosti podnikateľ, v zrelosti kouč. Rozhovor s úspešným podnikateľom Rudom Lukačkom, členom International Coaching Federation a Slovenskej asociácie koučov.