Keď to na webe viazne - Škutková, Jana
Oblasti internetového marketingu a podpora predaja na webe. Kvalitne spracovaná webová stránka. Optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) a reklama formou platby za klik (PPC). Spôsob komunikácie na webe.