<The> Concept of the Holistic Management as a New Approach in the Theory of Management - Porvazník, Ján
Veda a objekty jej skúmania. Kam veda smeruje? Predmet a subjekty holistického manažmentu. Základ kompetencie riadiacich subjektov. Klasifikácia poznania individuálnych kompetenčných pilierov. Manifestácia a dôsledky kompetencie holistického manažmentu v praxi podniku.