Zamestnávanie absolventov - Kakaščíková, Jana
Problémy so zamestnávaním absolventov SŠ a VŠ. Absencia požadovanej praxe. Zamestnávanie absolventov môže priniesť obojstranné výhody, tak pre absolventa, ako aj pre zamestnávateľa.