Európsky preukaz zdravotného poistenia - Vojníková, Ivana
Európsky preukaz zdravotného poistenia (EPZP), kedy oň požiadať. Kombinácia EPZP a komerčného cestovného poistenia zabezpečí poistencovi komplexnú poistnú ochranu v oblasti pokrytia zdravotných rizík v rámci EÚ.