Manažérska etika - Boriková, Jana
Podnikanie uskutočňované etickým spôsobom. Manažérska etika ako profesijná etika. Organizácie zavádzajúce P4 model. Manažér ako subjekt manažérskej etiky. Etické správanie manažérov.