Hospodářský růst v éře nové ekonomiky - Lelek, Tomáš
Nová ekonomika v ekonomickej teórii. Nová ekonomika a ICT sektor. Konštrukcia a výpočet súhrnného ukazovateľa vplyvu ICT sektoru na konkrétnom územi (Česko).