Effects of incentive pay system on work performance - Babič, Miroslav
Individuálne výkony zamestnancov v pozornosti vrcholového manažmentu aj v slovenskom podnikateľskom prostredí. Organizácie zavádzajú pre svojich zamestnancov výkonovo orientované hodnotiace systémy. Sľubujú si od nich zvyšovanie produktivity práce a jej kvality. Situácia v slovenských priemyselných podnikoch.