Application of business intelligence in Slovak industrial company - Babič, Miroslav
Definícia podnikovej inteligencie. Konkurencieschopný inteligentný proces. Vzťahy medzi dátami, informáciou, vedomosťou a inteligenciou. Aplikácia podnikovej inteligencie.