Turecko - partner české ekonomiky - Koščo, Michal
Rýchly rast tureckej ekonomiky. Varovanie svetových odborníkov pred prehriatim ekonomiky. Európsky trh ako najväčšie odbytište pre Turecko. Možnosti spolupráce pre české firmy. Konkurenčné prostredie a riziká.