Životní pojištění se bude musel překalkulovat - Daňhel, Jaroslav
Zmeny v prístupoch k životnému poisteniu. Faktory ovplyvňujúce výšku poistného v životnom poistení. Otázky diskriminácie pri stanovení ceny životného poistenia.