Psychológia a manažérske rozhodovanie - Jankelová, Nadežda, 1966-
Manažérske rozhodovanie a normatívne princípy racionálnosti. Rozhodovanie a interdisciplinárny charakter. Odlišná interpretácia psychológie, ekonómie a neurovedy, ktorá sa však môže vzájomne obohacovať.