Prínos finančnej analýzy pri hodnotení efektívnosti podniku - Kostková, Albína, 1951-
Analýza efektívnosti podniku pomocou aplikácie metód finančnej analýzy. Návrh opatrení na zlepšenie finančnej situácie a zvýšenie efektívnosti podniku.