Employee empowerment - Kadlec, Petr
Empowerment ako nástroj rozvoja zamestnancov s cieľom rozširovania kompetencií. Posilňovanie právomoci pracovníkov. Schopnosti splnomocneného pracovníka. Ako posilniť postavenie zamestnancov. Príklad z praxe.