Podnikové systémy - Kocan, Marek
Informačná pyramída podnikových systémov. Transakčné systémy (Transaction processing systems), systémy pre podporu riadenia (Management information systems - MIS), systémy pre podporu rozhodovania (Decision support systems - DSS), systémy pre vrcholové riadenie (Executive information systems - EIS). Ako si zaobstarať tieto systémy. Ako si vybrať informačné systémy. Aktuálne trendy.