Walt Disney Company - Kapoun, Jan
Walt Disney Company - svetový zábavný a mediálny kolos patriaci k najobdivovanejším spoločnostiam. Obchodná stratégia bratov Disneyovcov. Podpora kreativity. Organizačné princípy. Riadenie tvorivosti a hľadanie synergie. Budovanie značky a jej riadenie. Koordinácia medzi obchodnými jednotkami. Stroj na peniaze. Nová kapitola. Osobnosti spoločnosti Walt Disney.