Úspechy a problémy expanzie indických firiem na globálne trhy - Balhar, Vítězslav, Jr
Expanzia indických firiem na globálne trhy vyspelých štátov čelí globálnej recesii. Dosah globálnej recesie na indický textilný priemysel. K budúcej ekonomickej stratégii Indie.