Problematika šikanovania mládeže na vybraných stredných školách vo východoslovenskom regióne - Bašistová, Alena
Vymedzenie pojmov mládež, násilie, šikanovanie, agresia, sociálna deviácia. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého hlavným cieľom bolo zistiť, či sa reálne vyskytuje šikanovanie na vybraných stredných školách vo východoslovenskom regióne.