Spotrebiteľ a bioprodukt - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Zelený marketing a spotrebiteľ. Environmentálne nákupné správanie spotrebiteľa orientované na bioprodukty. Výskum spotrebiteľského správania vo východoslovenskom regióne.