Interkultúrne aspekty vo vybranej učebnici anglického jazyka - Habiňáková, Eva
Výučba cudzieho jazyka s ohľadom na integráciu kultúry krajiny cieľového jazyka. Kritériá vhodného výberu učebnice, respektíve doplnkového materiálu zaradeného do výučby.