Ekonomické aspekty využitia OZE vo Výskumno-výstavnom a informačnom centre v Kapušanoch pri Prešove - Pčolinská, Lenka
Význam a úloha výskumno-vývojových centier. Príklad merania ekonomickej efektívnosti bioplynovej stanice vo Výskumno-výstavnom a informačnom centre v Kapušanoch pri Prešove, ktorá je zameraná na využitie obnoviteľných zdrojov pre získanie energie.