Konkurencieschopnosť vybraných priemyselných odvetví v Slovenskej republike - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Pojem konkurencieschopnosť. Analýza konkurencieschopnosti vybraných priemyselných odvetví v Slovenskej republike na základe odkrytej komparatívnej výhody prostredníctvom RCA indexu podľa Balassa, ktorý využíva aj OECD.