Konkurz a reštrukturalizácia podniku v nových podmienkach - Kmeťová, Oľga, 1959-
Dopad novej právnej úpravy konkurzu a reštrukturalizácie na ekonomické a právne vzťahy v podmienkach trhového hospodárstva. Analýza súčasného stavu.