Rozvoj poisťovníctva a poistenia ako dôležitého nástroja diverzifikácie rizík podnikateľských subjektov v Slovenskej republike - Kafková, Eva
Poisťovníctvo a jeho úlohy. Poistný trh. Subjekty pôsobiace na poistnom trhu. Charakteristika subjektov poistného trhu. Vybrané ukazovatele poistného trhu. Vývoj poistenia podnikateľských subjektov na poistnom trhu v SR. Charakteristika vybraných poistných produktov poistenia rizík podnikateľských subjektov.