Kľúčové kognitívne kompetencie vysokoškolských študentov pre celoživotné vzdelávanie - Mesárošová, Margita
Kľúčové kompetencie - referenčný rámec EÚ. Empirický výskum učebnej, verbálnej a matematickej kompetencie. Výsledky výskumu.