Free trade area in Europe and consumer protection - Klimiková, Mária
Súčasná situácia v Európskej únii a na Ukrajine. Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu. Jednotlivé kroky ochrany spotrebiteľa na finančnom trhu v rámci Európskej únie.