Cloud computing ako model vývoja a používania IT technológií v podnikoch - Cicman, Dalibor
Cloud computing - definícia. Výhody cloud computing. Výhody úspory nákladov na cloud infraštruktúru oproti konvenčnému modelu. Modely služieb cloud computing.