Nové aspekty výrobných faktorov v súčasnej ekonomike - Romanová, Daniela, 1984-
Význam nových výrobných faktorov v súčasnom podnikateľskom prostredí. Základné definície a aspekty nových výrobných faktorov. Hlavné zložky kapitálu v neoklasickej ekonómii, do ktorých je rozdelený – ľudský kapitál, sociálny kapitál a intelektuálny kapitál. Porovnanie nových výrobných faktorov a ich vývoj.